Over paardenpraktijk EquiDoc
Wie zijn wij en wat doen we?

Team EquiDoc

Onze praktijk is gevestigd in Chaam en is in 2015 gestart door Majbritt van Nispen. Inmiddels is het team uitgebreid met een tweede paardenarts, Joyce Maassen en 2 paraveterinairen, Lotte Voesenek en Mariëlle Lauwers

Alle leden van ons team zijn zelf actief in de paardensport en weten zich daarom goed te verplaatsen in de vragen en zorgen van onze cliënten. Ook blijven zij door bijscholing en intervisie op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op alle gebieden.

Over Majbritt

Ik ben Majbritt van Nispen. In september 2014 ben ik afgestudeerd aan de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik meegewerkt bij Paardenkliniek Honselersdijk onder leiding van Dhr. Maree. Na mijn studie ben ik anderhalf jaar als ZZP’er aan de slag gegaan bij een dierenartsenpraktijk.

Door mijn achtergrond als internationale wedstrijdruiter en het samenwerken met professionele ruiters (o.a. Dominique Filion en de President Stables), heb ik een goed oog ontwikkeld voor het afwijkend bewegende paard.

Mijn visie is de best mogelijke zorg verlenen aan alle paarden, zodat deze de happy athlete kunnen worden die ze horen te zijn.

Over Joyce


Mijn naam is Joyce Maassen en werk sinds juli 2018 bij EquiDoc. Ik woon samen met mijn vriend en ons konijn in Waalwijk. Ik ben in 2017 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht en ben sinds februari 2018 Erkend Paardendierenarts.

Tijdens de studie heb ik meegewerkt op verschillende grote paardenklinieken en daarnaast werkte ik met veel plezier in de weekenden bij RS2 dressage. Hiervoor heb ik in een praktijk in Zeeland gewerkt waar ik de nodige ervaring op heb kunnen doen.

Mijn speciale interesse gaat uit naar de voortplanting en de orthopedie waarvan de beeldvorming in het bijzonder.

EquiDoc: Alle medische zorg voor het paard