Over paardenpraktijk EquiDoc

Wie zijn wij en wat doen we?

Over Majbritt

Ik ben Majbritt van Nispen. In september 2014 ben ik afgestudeerd aan de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik meegewerkt bij Paardenkliniek Honselersdijk onder leiding van Dhr. Maree. Na mijn studie ben ik anderhalf jaar als ZZP’er aan de slag gegaan bij een dierenartsenpraktijk.

Door mijn achtergrond als internationale wedstrijdruiter en het samenwerken met professionele ruiters (o.a. Dominique Filion en de President Stables), heb ik een goed oog ontwikkeld voor het afwijkend bewegende paard.

Mijn visie is de best mogelijke zorg verlenen aan alle paarden, zodat deze de happy athlete kunnen worden die ze horen te zijn.

Over Joyce

Mijn naam is Joyce Maassen en werk sinds juli 2018 bij EquiDoc. Ik woon samen met mijn vriend en ons konijn in Waalwijk. Ik ben in 2017 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht en ben sinds feb 2018 Erkend Paardendierenarts. Tijdens de studie heb ik meegewerkt op verschillende grote paardenklinieken en daarnaast werkte ik met veel plezier in de weekenden bij RS2 dressage. Hiervoor heb ik in een praktijk in Zeeland gewerkt waar ik de nodige ervaring op heb kunnen doen. Mijn speciale interesse gaat uit naar de gyneacologie en de orthopedie waarvan de beeldvorming in het bijzonder. Momenteel ben ik bezig mezelf nog meer te scholen op het gebied van rontgen en echo om u en uw paard hopelijk straks nog beter te kunnen helpen. Ik hoop u en uw paard binnenkort te ontmoeten tijdens een visite!

HULP NODIG MET UW PAARD?
U kunt altijd contact met mij opnemen voor meer informatie.
Neem nu contact op